Els establiments del centre de Barcelona afectats pels aldarulls intenten recuperar-se

La ciutat torna a despertar amb comerços, caixers i mobiliari urbà amb destrosses

Els aldarulls de la manifestació proHasel de la nit del 17 de febrer han tornat a deixar comerços, caixers i mobiliari urbà amb destrosses.
Els establiments afectats comencen a avaluar els danys tot i que encara no saben el cost que poden suposar. El concessionari Catalunya Wagen Volkswagen situat a Rambla Catalunya té la porta d’entrada totalment destrossada, dos cotxes tenen desperfectes a les llunes davanteres i posteriors i els vidres blindats tenen esquerdes.
L’Hotel Mandarin Oriental, a passeig de Gràcia, té destrosses als vidres de la barana del passadís de l’entrada principal, i l’Hotel Renaissance, a Pau Claris, té esquerdes a la porta automàtica principal.
Les zones especialment afectades han estat Pau Claris amb Diputació, Pelai amb Ronda Universitat, Via Augusta, Urquinaona, Gran Via, Pelai i Rambla de Catalunya.

El responsable del concessionari Catalunya Wagen, Íñigo Granado, ha explicat a l’ACN que els cotxes venuts es trobaven a la part posterior del local i s’han salvat de les destrosses.

Granado ha explicat que es van assabentar del que havia passat per l’avís del gerent de l’hotel del costat, i es van desplaçar tots dos a la zona per avaluar els danys i assegurar les instal·lacions. Tot i això, assegura que “encara no saben el cost total de les destrosses”.