Els alumnes podrien tornar a classe abans de Sant Joan

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El conseller d’educació, Josep Bargalló, té l’esperança de que les escoles i instituts de Catalunya, puguin obrir les seves portes abans de Sant Joan, ja que “ho necessitem com a societat”. També espera que les inscripcions es puguin fer com a màxim a meitats de maig.

Bargalló també ha explicat que el seu departament ja està treballant per veure quines característiques tenen els alumnes i els centres escolars, per saber quin és el millor moment per tornar a obrir.

“Tinc l’esperança de que ho podrem fer abans de Sant Joan, i abans si és possible”, ha afirmat. Tot i que també creu que serà difícil mantenir normes d’aïllament social a les escoles. També ha explicat que la reobertura no serà igual en tots els centres, ja que les condicions en cadascun d’ells són diferents.

Pel que fa a les classes virtuals que s’estan duent a terme en aquests moments, Bargalló ha reconegut que hi ha molts territoris amb una conexió dolenta i amb famílies que no disposen d’Internet.

Per aixó, el departament d’Educació ha distribuït 22.000 dispositius per alumnes que no tenen conexió a la xarxa. “L’objectiu és que cap alumnes es quedi penjat”, ha conclòs.