El pare que va matar el seu fill en un hotel de Barcelona podria estar mort

Els Mossos van trobar el seu passaport en un dels habitatges que van registrar

Ja fa gairebé tres setmanes des que Martín Ezequiel Álvarez va matar el seu fill de 2 anys en un hotel de Barcelona i va fugir. Des d’aleshores, els Mossos d’Esquadra estan intentant localitzar-lo, però ningú sap on es pot trobar. Segons avança El Punt Avui, els investigadors comencen a sospitar que podria estar mort.

El crim van tenir lloc la nit del dimarts 24 d’agost en un hotel de l’avinguda Paral·lel, al barri del Poble Sec. Les càmeres de seguretat van gravar com el pare, després de matar el seu fill ofegant-lo amb un coixí, va escapar de l’establiment saltant una tanca de la piscina i va fugir direcció a Montjuïc.

Els investigadors van descobrir que allà va agafar un taxi que el va portar fins a l’Aeroport del Prat, tot i que no portava cap bossa ni res que indiqués que volgués marxar del país. A l’aeroport, les càmeres el van gravar intentant agafar un avió sense èxit i com finalment sortia a peu de la terminal. Des d’aquell moment se li ha perdut el rastre.

Tot i que sembla que el crim estava molt ben planificat, els investigadors creuen que no tenia un pla de fugida sòlid. Un dels indicis que apunten en aquesta direcció és que van trobar el seu passaport en els registres a un dels domicilis vinculats amb ell.

Aquesta fugida improvisada, junt amb els seus problemes psicològics, fan pensar als policies que el fugitiu podria ser mort. Una hipòtesi que es veu augmentada en el fet que, tot i que fa 20 dies que es va publicar la seva fotografia a les xarxes socials per demanar col·laboració ciutadana, ningú l’ha vist.