El Palau de la Música suspèn concerts fins al 30 de novembre

El Palau de la Música Catalana ha ajornat tots els concerts i activitats musicals a partir d’aquest divendres i fins al 30 de novembre davant les mesures de contenció del coronavirus anunciades per la Generalitat, segons ha decidit la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana.

La institució treballarà per cercar noves dates i mantenir tots els compromisos dels concerts organitzats per la fundació sempre que sigui possible i valora l’opció d’emetre per ‘streaming’ els concerts sense públic o cancel·lar com a última opció, ha informat aquest dijous en un comunicat.

El Palau de la Música mantindrà les visites a l’edifici, amb les mesures sanitàries i de seguretat que regeix la normativa per als museus, i sobre els concerts organitzats per promotors externs informarà a la seva pàgina web.

La institució ha lamentat profundament aquesta situació, tant per als artistes com per al públic i el propi Palau, i ha dit que oferirà contingut divulgatiu i musical en la plataforma Palau Digital.

El Palau de la Música i l’Orfeó Català han afirmat que esperen tornar a obrir les seves portes al més aviat possible i han expressat la seva solidaritat amb les persones afectades per Covid-19.