El moll de la Fusta acollirà la segona edició de ‘Nadal al Port’ amb un nou format centrat en la il·luminació

‘Nadal al Port’ se celebrarà del 2 de desembre al 6 de gener al Port Vell

Del 2 de desembre al 6 de gener el moll de Bosch i Alsina (o de la Fusta) acollirà ‘Nadal al Port’,la segona edició de l’esdeveniment nadalenc del Port Vell de Barcelona, que pretén convertir-se en un dels punts de referència d’aquestes festes a la ciutat.
Enguany, i donades les circumstàncies provocades per la pandèmia de la Covid-19, el Port de Barcelona ha prioritzat la seguretat per davant de tot. Així, s’ha decidit apostar per un esdeveniment centrat en una espectacular il·luminació nadalenca, que permetrà complir àmpliament amb les mesures preventives davant de la covid-19.
Una combinació de tradició i modernitat per terra i mar
La llum i el color ompliran el Port Vell de Barcelona tant per terra com per mar amb una combinació de tradició i modernitat. Un espectacular arbre led de 31 metres d’alçada, el més alt del nostre país, configurarà l’element central i de visita pel ciutadà, oferint cada tarda un espectacle lluminós al ritme de la música.
Un pessebre aquàtic i la representació de l’arribada dels reis mags d’Orient il·luminaran la làmina d’aigua d’enfront del moll de la Fusta. A més, atracats al moll, hi seran els vaixells històrics del Museu Marítim de Barcelona engalanats. El moll de Bosch i Alsina es convertirà en un bulevard de llums, esdevenint un carrer més de la ciutat de Barcelona.
Control d’accés amb QR i personal de seguretat
Per tal de garantir la seguretat del tots els visitants al ‘Nadal al Port’, s’ha previst un estricte protocol amb mesures d’higiene, distanciament social i limitació d’aforament per accedir a l’arbre de Nadal.
S’habilitarà un recorregut tancat i unidireccional que serà controlat per personal de seguretat que requeriran un codi QR als visitants, que podran aconseguir-lo a través d’uns panells situats als accessos, i que permetrà controlar l’aforament en tot moment.
El Port de Barcelona se suma, un any més, a la celebració del Nadal a la ciutat amb l’objectiu d’esdevenir un espai de trobada, enfortir la relació port-ciutat i contribuir a la dinamització social, cultural i econòmica del territori.