El Mobile World Congress espera rebre entre 25.000 i 40.000 visitants

Hoffman nega que Ayuso l'hagi contactat per pressionar perquè traslladi congrés de telefonia mòbil a Madrid

Pla curt del conseller delegat de GSMA, John Hoffman, durant la roda de premsa de presentació del MWC 2020. Imatge del 22 de gener de 2020. (Horitzontal)
El Mobile World Congress (MWC) rebrà entre 25.000 i 40.000 visitants presencials entre el 28 de juny i l’1 de juliol i l’assistència virtual podria ser de desenes de milers de persones i “potencialment de milions”. Així ho ha assegurat ha dit Hoffman en una entrevista a ‘Catalunya Ràdio’. Tot i que la decisió sobre la renovació del contracte amb Barcelona més enllà del 2024 no està presa, l’organitzador del MWC ha elogiat la “relació molt forta, consolidada i mútuament beneficiosa” entre la fira i la capital catalana i s’ha preguntat “perquè s’hauria de canviar”. D’altra banda, ha negat que la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, el contactés per pressionar per un canvi de seu en favor de Madrid.
“No he rebut cap trucada d’aquesta senyora. (…) Barcelona sempre ha estat oberta per mi. Hi ha molts llocs que estan oberts però estem molt contents a la capital catalana”, ha dit Hoffman. La renovació del contracte de la fira de mòbils més gran del món es començarà a tractar el 2022.