El mític Skating Club de l’Eixample tanca per sempre

El mític Skating Club del carrer de Roger de Flor tanca per sempre. El local en el qual se situava fins ara la pista de patinatge sobre gel passarà a ser un supermercat de la multinacional francesa Carrefour.

Després de 47 anys d’història, la propietat de l’espai lúdic s’ha vist obligada a posar el punt i final. Segons ha avançat el diari Ara, el Skating Club no hauria superat la crisi econòmica que ha comportat la pandèmia de la covid-19.

El Skating Club va ser una aposta de dos germans amants d’aquest esport. Quan van morir, la vídua d’un d’ells va assumir el negoci i va modernitzar les instal·lacions.

L’arribada de virus i el tancament propiciat per l’estat d’alarma van fer que la propietària obrís un expedient de regulació d’ocupació als 34 empleats que treballaven al Skating Club. Fa sis mesos, es va prendre la decisió de no tornar a obrir.

Aquesta notícia ha suposat un cop dur per al veïnat i al públic infantil. Milers de nens i joves han lliscat per la pista de gel en multitud d’ocasions. Després del cessament de l’Skating Club, tan sols queda una pista de patinatge sobre gel a Barcelona: la del FC Barcelona.