El Liceu obrirà de nou les portes al públic el proper dimecres amb ‘Mitridate, re di ponto’

Es realitzaran dos passis de 90 minuts amb una àmplia selecció dels números més rellevants de l’òpera

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
El Liceu obrirà de nou les seves portes al públic el proper dimecres amb la reubicació de ‘Mitridate, re di ponto’, una òpera que Mozart va composar amb 14 anys. Prevista originalment pel 24 de novembre i suspesa degut a les mesures de contenció de la pandèmia, arribarà a l‘escenari dirigida per Marc Minkowski.

Sota la seva batuta, estarà la formació Les Musiciens du Louvre i les veus de Michael Spyres –que substitueix Pene Pati, que no ha pogut viatjar a Europa degut als protocols covid-, Elsa Dreisig , Julie Fuchs o Paul-Antoine Bénos-Dijan –que substitueix Jakub Józef Orlinski, també per problemes de mobilitat-, entre d’altres. Es realitzaran dos passis de 90 minuts amb una àmplia selecció dels números més rellevants de l’òpera.

‘Mitridate, re di ponto’ es podrà veure el proper dimecres dia 2 de desembre al Liceu, data màxima prevista per la Formació per finalitzar la gira que estaven realitzant per Europa, motiu pel qual el Teatre no ha pogut treballar una data més enllà veient-se obligat a adaptar-se a les restriccions actuals de la pandèmia.

A més, la impossibilitat de poder realitzar aquest concert en dos dies consecutius, ha fet que el propi Marc Minkovski, a petició del Teatre, realitzi una àmplia selecció de la peça per poder habilitar dos passis en un mateix dia -17h i 20:30h- i, així, poder ubicar les 1.000 persones que tenien entrada per aquest espectacle en dues representacions de 90 minuts i 500 persones, respectivament.