El Liceu modifica els horaris de les funcions per adequar-se al confinament nocturn

'Don Giovanni' s'iniciarà a les 19 h i 'Sis solos soles' trasllada l'última representació a les 12 h del matí

El Gran Teatre del Liceu ha modificat els horaris des d’aquest dilluns i per als propers 15 dies el confinament nocturn decretat pel Govern.

‘Don Giovanni’, que es va estrenar diumenge, canviarà els horaris de cinc funcions previstes inicialment a les 20 h perquè comenci a les 19 h, amb l’objectiu que s’acabi poc abans de les 22 h. Les portes del teatre s’obriran una hora i quart abans de l’inici de l’espectacle i de forma esgraonada.

L’espectacle ‘Sis solos soles’, microòperes de nova creació coproduïdes entre el Liceu i Òpera de Butxaca i Nova Creació alterarà l’horari d’un dels seus tres passis previstos. La representació de les 20h es traslladarà a les 12 h del matí i es mantindran els passis de les 17 h i les 18.30 h.

L’única funció que no es veu afectada de l’òpera és la del 8 de novembre, ja prevista per a les 17 h. La sessió prèvia de ‘Don Giovanni’, tal com es va anunciar es farà a la sala principal i s’iniciarà a les 18.15 h.

El toc de queda no afectarà a l’horari del concert simfònic ‘De Carmen Amaya a Estrella Morente’ previst pel dissabte 7 de novembre a les 18 h.

El Liceu es posarà en contacte amb tot el públic afectat per informar-los dels canvis i les possibles opcions. Així mateix, el Teatre restarà pendent de les possibles pròrrogues tant de l’estat d’alarma com del toc de queda i anirà adaptant la seva programació a aquesta situació extraordinària fruit de la pandèmia.