El Liceu estrena ‘Il trovatore’ de Verdi sota la batuta de Gustavo Dudamel

Ludovic Tézier, Okka von der Damerau, Yusif Eyvazov i Rachel Willis-Sørensen formen part del repartiment

El Liceu estrena aquest dijous ‘Il trovatore’ de Verdi sota la batuta de Gustavo Dudamel. La soprano Rachel Willis-Sørensen serà Leonora en la versió concert que també es podrà veure el 4 d’octubre. Com es va anunciar, la cantant nord-americana substituirà Anna Netrebko, obligada a cancel·lar les properes actuacions arran de la seva convalescència per covid-19.

Algunes de les veus més destacades del moment, com Ludovic Tézier, Okka von der Damerau o Yusif Eyvazov, acompanyaran Willis-Sørensen en aquestes dues funcions que el Gran Teatre del Liceu garanteix compleixin estrictament totes les mesures de seguretat incloses en el protocol de prevenció sanitària que ha elaborat seguint les normatives recomanades per les autoritats del país.

Segons va informar el Liceu, per al director d’orquestra veneçolà, Gustavo Dudamel,és “una enorme il·lusió poder trepitjar l’escenari d’un teatre tan emblemàtic per on tantes figures han ofert nits màgiques i treballar amb la seva orquestra”, i ha destacat que aquest és el teatre de Montserrat Caballé, Josep Carreras i Jaume Aragall.

Es preveu que el diumenge assisteixi al Gran Teatre del Liceu el ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes.