El Gremi de Restauració de Barcelona exigeix la dimissió de Vergés

Roger Pallarols diu que l'esborrany de Salut implicaria un "tancament encobert"

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
El Gremi de Restauració de Barcelona ha exigit aquest dimarts la dimissió de la consellera de Salut, Alba Vergés, després que s’hagi fet públic un nou esborrany de desescalada que preveu una obertura del 30% de la restauració entre les sis del matí i les cinc de la tarda.

“És una proposta de fireta, no es pot reactivar el sector amb condicions de mínims. Sota l’aparença d’obrir es manté un tancament encobert que arruïna encara més les empreses”, ha afirmat el director del Gremi, Roger Pallarols, en declaracions al ‘Planta Baixa’ de TV3. Segons Pallarols, Vergés està “clarament superada per la situació” i és “incompetent”. “Tothom toca de peus a terra menys la consellera”, ha afegit.

“Faria bé de presentar la dimissió i deixar pas a persones que tinguin més capacitat per gestionar la doble crisi, econòmica i sanitària”, ha dit Roger Pallarols, que ha criticat que s’hagi filtrat de nou un “globus sonda” als mitjans que no s’ha consensuat amb el sector.

Pallarols ha defensat la proposta dels restauradors, que inclou una desescalada en tres fases, i que ha assegurat que “ha fet seva” la conselleria d’Empresa dirigida per Ramon Tremosa. El director del Gremi ha demanat a Salut “responsabilitat per rectificar de manera immediata i, com ha fet el conseller d’Empresa, pactar amb el sector una solució viable”.