Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

El Govern de Colau demana més temps per estudiar el projecte de l’Hermitage amb el Liceu

L’Ajuntament de Barcelona ha demanat aquest dimarts al Port de Barcelona “més temps” per estudiar el nou projecte del Museu Hermitage amb el Gran Teatre del Liceu, que estan en converses per consolidar un espai cultural a la Nova Bocana del port.

En una roda de premsa, els tinents d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz; Agenda 2030, Laia Bonet, i Cultura, Educació i Ciència, Joan Subirats, han celebrat que aquesta nova aliança aporta “elements nous” que valoren positivament.

“Estem en una nova etapa”, ha admès Sanz, que ha insistit que el més oportú seria que aquest dimecres no es debatés el punt de l’ordre del dia del Consell d’Administració del Port de Barcelona que preveu aprovar la concessió a l’Hermitage.

En vista del nou projecte que s’ha posat sobre la taula, el Govern municipal ha demanat més temps al port i retirar l’atorgament de la concessió de l’ordre del dia, i Sanz ha defensat que el redactat que se sotmetria a votació correspon a un “escenari antic”.

“Ara tenim sobre la taula un projecte que considerem que va en la bona línia i que pot desencallar una situació que s’havia enquistat. Fins i tot pot ser un revulsiu per a la zona”, ha afegit Bonet.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Paeria dona suport a les associacions de comerciants per realitzar actuacions en la via pública

Notícia següent

Puja el número de grups escolars confinats i el de les persones en quarantena

Notícies relacionades