El Festival Sónar acollirà el nou directe de The Chemical Brothers en 2021

El 27 Festival Sónar de Barcelona, ajornat a juny de 2021, ha anunciat aquest divendres que comptarà amb el nou directe del duo britànic The Chemical Brothers el dissabte 19 de juny de 2021, ha informat en un comunicat.

El duo format per Tom Rowlands i Ed Simons presentarà aquesta nit el seu “flamant i espectacular” nou xou audiovisual immersiu a Espanya, creat al costat del seu col·laborador habitual Adam Smith.

The Chemical Brothers intercalaran els seus hits amb els de el seu últim àlbum, ‘No Geography’, reconegut per la crítica com “un dels més sòlids de tota la seva carrera”.

El festival se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de juny de 2021 en els recintes de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona, i l’organització continua treballant amb els artistes, ponents i entitats participants per reprogramar en 2021 “la majoria” de xous i activitats programats aquest any.

Pròximament anunciarà més detalls de l’edició extraordinària de Sónar+D CCCB, que se celebrarà els propers 18 i 19 de setembre de 2020 en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).