“El exorcismo de Laura” nominat als premis Horror Awards

Una afició, un confinament i la professionalitat et poden fer arribar allà on somiïs

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Si t’agrada el terror, la investigació, el misteri i l’ordinador, aquest pot ser el teu joc!

4 joves de la província de Barcelona, però amb segona residència a Blanes, van decidir crear un Escape Room virtual (online), per tal de fer més amè el període en què vam tenir un confinament més restrictiu; i d’això en fa ja, quasi un any.

 

Primer eren bloguers d’un espai virtual anomenat “Nocturnal Escapist” i arran del confinament i dels seus coneixements informàtics van decidir crear el seu primer Escape Room virtual. Un espai gratuït per tal de fer més fàcil i entretingut el confinament; per tothom! Aquest primer Escape es va anomenar: “La maldición Alcazar”.  Al veure l’èxit que els hi va suposar, van decidir seguir creant més Escapes Room de terror: “El exorcismo de Laura”; però aquesta vegada en versió pàgina web per tal d’adaptar-se a tot tipus de dispositiu, i ja compten amb més de 12.000 visites (jugadors).

 

Si t’agrada la intriga, els jocs de rol, la por i els Escape Rooms, no et pots perdre “El exorcismo de Laura”, un joc ple de fenòmens paranormals que et farà anar més enllà del misteri i els esperits.

 

Però el recorregut d’aquests 4 nois no s’estanca aquí; només fa que pujar com l’escuma, perquè fa només uns dies els hi van notificar que havien sigut nominats als premis “Horror Awards”. Aquests premis estan patrocinats per l’empresa Ocio Terror, una de les més reconegudes a nivell estatal en temàtica d’esdeveniments d’horror. Esperem que tinguin sort i que puguin seguir regalant aquests moments tan terrorífics però alhora entretinguts.