fbpx

El districte de Ciutat Vella de Barcelona tornarà a tenir lavabos públics en cabines

Els nous serveis entraran en funcionament a partir del gener

L’Ajuntament de Barcelona tornarà a instal·lar lavabos públics en cabines situades a l’espai públic a partir d’aquest gener després que van deixar d’estar operatius arran d’una impugnació judicial pel canvi en la concessió, ha informat aquest divendres en un comunicat.

Des d’aquesta setmana, l’empresa guanyadora del nou concurs ha començat a instal·lar els nous lavabos al mateix lloc on es trobaven els anteriors, i en total seran 11 lavabos autorentables que donen servei a diferents punts del districte.

Ciutat Vella recupera aquests lavabos després que una de les empreses que es va presentar al concurs va impugnar la contractació amb un recurs al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, que s’ha resolt a favor de la decisió del districte, vuit mesos després d’interposar-se.

Durant aquest període, el districte va substituir el servei de les cabines per lavabos portàtils, situats a les mateixes ubicacions que les 11 cabines, i es retiraran a mesura que s’instal·lin les cabines.

Les cabines es trobaran a plaça de la Catedral, Jardins Sant Pau del Camp, plaça Duc de Medinacelli, Rambla del Raval, plaça Salvador Seguí, passeig Marítim, passeig Picasso, plaça Terenci Moix, plaça del Palau, plaça Sant Agustí i plaça Anna Murià.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Es queda adormit al lavabo d’un bar abans que tanquin i el troben bevent a la barra

Notícia següent

Una empresa de Tarragona revenia material intervingut en plantacions de marihuana

Notícies relacionades