El bus turístic de Barcelona incorpora nous punts d’interès

Vol potenciar els "espais no tradicionalment vinculats amb el turisme"

Barcelona ha incorporat millores en el servei de bus turístic per “descentralitzar l’oferta, proposar nous punts d’interès als visitants i descongestionar el centre i els espais de més afluència” de la ciutat.

La nova ruta ajudarà a presentar als visitants “espais no tradicionalment vinculats amb el turisme”, com Glòries, Sant Antoni i Poble Nou, reforçant el vincle amb l’àmbit cultural, creatiu i esportiu, ha explicat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat aquest dissabte.

Es reduirà la freqüència de pas dels autobusos per garantir “un nivell d’ocupació més elevat i una menor pressió a l’espai públic” i s’ha treballat per evitar el solapament de línies i parades, especialment en àrees de gran afluència turística.

La incorporació de les millores també preveuen una modificació en el sistema de tarifes, substituint la tarifa actual d’1 o 2 dies naturals per una estructura horària de 24 o 48 hores a partir del moment de validació.

Les millores s’introduiran gradualment durant els propers mesos i pretenen optimitzar la prestació del servei per aconseguir “més eficiència, garantir la qualitat, la rendibilitat econòmica i minimitzar l’impacte en termes de mobilitat”.