El Bicing de Barcelona s’integra en l’aplicació mòbil municipal Smou

El servei de Bicing de Barcelona s’ha integrat en l’aplicació mòbil municipal de mobilitat personal Smou, i que ja integra el pagament de l’estacionament a les zones blaves i verdes, la gestió dels aparcaments de B:SM i la recarrega de la xarxa pública elèctrica.

En un comunicat aquest dimecres, l’Ajuntament de Barcelona ha destacat que la integració permetrà visualitzar de forma “més àgil” la disponibilitat i el tipus de bicicletes de l’estació, agafar una i consultar l’estat del trajecte i l’històric.

També poden comprovar l’ancorat de la bici, informar-se sobre l’estat de la subscripció, fer una reserva provisional de cinc minuts abans d’arribar a l’estació i crear rutes predeterminades i geolocalizar les estacions més properes.

Per fer la migració, els usuaris del Bicing hauran de registrar-se en Smou i seguir les indicacions, i la vinculació es realitzarà de forma automàtica i es podrà recuperar tota la informació del compte.

En 18 mesos des del seu llançament, Smou ha aconseguit superar els 185.000 usuaris, que han realitzat més de 3,6 milions d’operacions i ha registrat més de 220.000 descàrregues.