El B-Travel reuneix 10.000 persones i supera “les expectatives” en reserves de viatges

Aquesta edició ha acollit "una àmplia mostra representativa" del sector de viatges

El saló B-Travel 2021 ha reunit unes 10.000 persones a la Fira de Barcelona a Montjuïc durant la seva celebració des de divendres fins a aquest diumenge, superant les seves “expectatives inicials” en reserves de viatges.

Aquesta edició ha acollit “una àmplia mostra representativa” del sector de viatges, amb més de 60 expositors directes i 300 indirectes, ha explicat l’organització aquest diumenge en un comunicat, a poques hores de clausurar.

El president del saló, Martí Sarrate, ha explicat que “els expositors estan satisfets per l’interès i l’afluència de visitants, que posa de manifest la incipient reactivació del mercat”.

La directora del B-Travel, Marta Serra, ha destacat que “la gran majoria dels expositors” han traslladat a l’organització la intenció de continuar apostant pel saló de cara a futures edicions.

Les destinacions de proximitat de Catalunya i les comunitats autònomes d’Andalusia, Astúries, Balears i Canàries han estat les més demandades mentre que, en l’àmbit internacional, ho han estat les ciutats europees, Indonèsia i les agències de viatges especialitzades en diverses destinacions.