El 23 de maig comencen les obres per ampliar la vorera muntanya de Pelai

Els treballs tindran una durada de dos mesos i mig i permetran incorporar un nou pas de vianants que donarà continuïtat al carrer Pelai en sentit longitudinal

El 23 de maig s’inicia la segona fase d’obres per modificar la configuració del carrer Pelai.  Després de l’ampliació tàctica de la vorera mar, el proper dilluns comencen els treballs a la vorera muntanya del carrer Pelai al seu creuament amb el carrer Balmes. En aquest àmbit està previst fer una ampliació de la vorera que permetrà incorporar un nou pas de vianants donant continuïtat al carrer Pelai en sentit longitudinal. Les obres també inclouran el desplaçament i ampliació dels actuals passos de vianants, l’adequació de la semaforització, el desplaçament de punts de llum i la reordenació de carrils de circulació a la cruïlla. La intervenció té per objectiu millorar l’espai i els recorreguts dels vianants en aquest àmbit de la ciutat. Els treballs  tindran una durada de dos mesos i mig.

Les obres comportaran algunes afectacions a la mobilitat d’aquest àmbit. Al carrer Pelai, abans de la cruïlla amb el carrer Balmes, s’ocuparà el carril bus, restant operatiu un únic carril de circulació mixt (bus+ vehicle privat) en sentit Besòs. A la mateixa via, però després de la cruïlla amb el carrer Balmes, les obres implicaran l’ocupació d’un tram de la vorera tàctica de la banda mar i del carril bus, deixant habilitats dos carrils de circulació en sentit Besòs. Finalment al carrer Balmes les obres afectaran el carril de serveis i el carril bus, restant operatius dos carrils de circulació en sentit mar. Els treballs inclouran el desplaçament d’una parada de taxis situada al carrer Balmes. L’itinerari de vianants estarà garantit en tot moment.