Les multinacionals Fluidra i Zodiac es fusionen

Les dues companyies del sector de la piscina crearàn un grup amb vendes per valor de 1.300 milions d'euros i tindràn presència a més de 45 països

El grup de Sabadell Fluidra i la companyia Zodiac es fusionaran per crear un grup amb vendes per valor de 1.300 milions d’euros i un Ebitda combinat de 210 milions. Ambdues companyies estan dedicades al sector de la piscina i tenen una presència geogràfica complementària que “permetrà accelerar” el creixement i generar “més valor” per a clients, accionistes i treballadors. La nova companyia tindrà un equip humà de 5.500 persones i presència a més de 45 països.
Fluidra seguirà cotitzant a la borsa espanyola i mantindrà la seu mundial a Sabadell, així com la seu nord-americana a Vista (San Diego), Califòrnia.

Està previst que la fusió es faci efectiva durant la primera meitat del 2018. El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, serà el president executiu del Consell d’Administració de la nova companyia, mentre que el CEO de Zodiac, Bruce Brooks, en serpa el CEO.