El Port de Barcelona incrementa els seus serveis regulars amb Turquia

La nova línia Med Turkey Express, de la naviliera JSV Logistics, connecta Barcelona i els ports turcs amb un temps de trànsit d’entre 4 i 6 dies

Primera escala de la línia marítima Med Turkey Express a la terminal d’APM Terminals Barcelona del Port de Barcelona. CEDIDA

El Port de Barcelona ha millorat el seu temps de trànsit amb Turquia amb una nova línia marítima que connecta la terminal de contenidors APM Terminals Barcelona amb els ports turcs de Gebze i Ambarli.

La nova línia anomenada MED-Turkey Express, inaugurada el 8 de juny passat, ofereix uns transit times molt competitius als carregadors que son d’entre 4 i 5 dies per a les importacions i d’entre 6 i 7 dies pel que fa a les exportacions després de realitzar escala al port de Marsella.

Aquesta nova línia marítima aporta una gran flexibilitat en la fixació de cut-offs, els terminis de recepció per rebre les mercaderies, tant a Barcelona com a Turquia, aspectes molt valorats per a facilitar l’operativa portuària i la captació comercial.

Entre els serveis, a més, hi ha un ample catàleg de contenidors especials i de gran capacitat com el de 45 TEUS, adaptables a la tipologia de la mercaderia, que afegit al competitiu temps de trànsit de la línia regular, respon a les necessitats dels clients per optimitzar les seves solucions logístiques. A més, el nou servei obre noves oportunitats de negoci amb Turquia als mercats interiors que disposen de serveis ferroviaris amb APM Terminals Barcelona i el depot de Miranda de Ebro, com és el nord peninsular.

La naviliera JSV Logistic, empresa dedicada a la logística des de fa 25 anys, és l’encarregada d’oferir aquest servei juntament amb l’agent de càrrega Marmedsa que opera al Port de Barcelona.