Disney+ llança la marca Star per una audiencia més adulta

El nou programa de les Kardashian o Anatomia de Grey entre la seva oferta

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La plataforma Disney+ llança aquest dimarts a Espanya la nova marca Star, amb un contingut més adult que complementi la seva àmplia oferta infantil i juvenil. Segons estudis realitzats per la companyia, els adults subscrits a Disney+ tenien gran interès a trobar més continguts, també per a majors de 18 anys. Per aquest motiu neix Star, que s’estrena amb més de 40 sèries de televisió i 250 pel·lícules, i anirà incorporant nous títols cada mes dels estudis com Disney Television, ABC Signature, FXProductions i 20th Century Studios. A més, Disney preveu rodar unes cinquanta produccions originals a Europa fins al 2024.

Durant la recent presentació virtual de Star a Espanya realitzada pel conseller delegat de TheWalt Disney Company Ibèria, Simon Amsalem, i els vicepresidents de producció original, Sofía Fábregas, i de programació, Vincent Sourdeau, es va insistir molt en l’estricte control parental a través de codis pin que els adults podran actualitzar quan vulguin i en els apartats que vegin apropiats mitjançant un senzill procés de configuració per a 6, 9, 14, 16 i 18 anys.

Des de l’arribada de Disney+ a Espanya al març del 2020 s’han estrenat més de 600 pel·lícules i 400 sèries, de les quals, 90 són originals. En el 2021 “afegirem, sota la marca Star, 800 títols per a audiències més adultes, tant clàssics, com a nous”, va revelar Sourdeau. Entre les estrenes originals –ja disponibles des d’avui– figuren Bigsky , un thriller sobre desaparicions de dones creat per David E.Kelley (Big little lies); Amb amor, Víctor , una sèrie inspirada en la pel·lícula Amb amor, Simón ; la sèrie de terror Helstrom ; i la comèdia d’animació per a adults, Solar opposites . Al llarg de l’any arribarà una de les grans apostes de la marca, The Dropout , el nou contingut del clan Kardashian. I al costat d’aquestes noves proposades sèries clàssiques completes com a Anatomia de Grey. I pel·lícules com Pretty Woman, i les sagues d’Àlien, Jungla de Cristall .

Quant a ficció espanyola, Disney+ va anunciar l’estrena de la minisèrie espanyola Petons a l’aire , protagonitzada per Paco León i Leonor Watling i produïda per Mediaset, que serà la primera producció original del servei de streaming. Petons a l’aire arribarà al març i és una comèdia romàntica que narra vuit històries creuades, amb el confinament com a teló de fons. També s’estrenarà en Star la pel·lícula El pla , protagonitzada per Antonio de la Torre, Raúl Arévalo i Chema del Vaixell.

Després d’afegir-se aquesta sisena pestanya a la plataforma (al costat de les de Disney, Pixar, Marvel, Star wars i National Geographic) hi haurà bonificacions per als clients ja subscrits amb el manteniment del preu de 6.99€/mes o 69.99€/any incloent Star els sis primers mesos. Per als qui se subscriguin a partir d’avui, Disney+ costarà 8,99€/mes o 89,90€/any.