Detinguts a Barcelona per vendre drogues sintètiques a domicili

Els arrestats venien i distribuïen en pisos a Sant Antoni i Les Corts i en l'entorn de les tres xemeneies del Poble Sec

Els Mossos d’Esquadra van detenir a finals de maig un home i una dona, de 31 i 25 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. A mitjans de març, els Mossos van rebre un avís que es traficava amb drogues en un immoble a l’Eixample i que, des d’allà, es distribuïa a diversos punts de la ciutat. Amb les seves investigacions, els agents van localitzar un pis al barri de Sant Antoni de Barcelona on es venia i es distribuïen cocaïna, marihuana, MDMA o Ketamina.

L’arrestat també es movia en patinet per trobar altres compradors o venedors. Una de les principals sòcies era una dona d’un pis a les Corts, que es desplaçava a altres domicilis per portar droga, sobretot a l’entorn de les tres xemeneies del Poble Sec.

A mitjans d’abril, els investigadors van poder identificar la dona quan sortia del pis per fer repartiments a domicili, i li van intervenir diverses quantitats de drogues sintètiques i marihuana.

El 27 de maig els agents van detenir els dos investigats i van als seus domicilis petites quantitats de cocaïna, LSD, MDMA o Ketamina, i marihuana. També es van intervenir 3.260 euros en bitllets fraccionats, bossetes de plàstic per fer els embolcalls, bàscules de precisió i cinc telèfons mòbils.

Els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el 29 de maig.