Detingut un jove que escalava façanes per robar en habitatges de Barcelona

Va agredir una persona en un dels immobles

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 19 anys a l’Eixample de Barcelona per robar a dos domicilis als quals va accedir escalant façanes i agredir una persona en un dels immobles.

Els fets es remunten al 28 de maig, quan els Mossos van rebre l’avís que s’havia produït un robatori en un domicili del carrer Castillejos de Barcelona.

El lladre va escalar la primera planta de l’edifici i va accedir al domicili per la finestra de la cuina i, un cop a l’interior de l’immoble, va ser sorprès per les persones que hi vivien, que es van alertar en escoltar sorolls.

El lladre, segons el comunicat de Mossos, va agredir amb un ordinador un home al qual va provocar ferides en un braç, per després fugir novament per la finestra per on havia accedit al pis, del qual es va allunyar en un patinet elèctric.

El mateix home hauria robat al domicili d’una dona, el moneder i documentació de la qual estaven en possessió del detingut en el moment de ser interceptat pels Mossos.

Els Mossos han obert una investigació per comprovar si el detingut pot estar implicat en altres fets similars comesos a la ciutat de Barcelona.