Detingut un home per llançar una placa de marbre des del terrat

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Guàrdia Civil de Benicarló (Castelló) ha detingut un home com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, falsedat documental i desordres públics, després de llançar des del terrat d’un edifici als treballadors d’una empresa de desocupació una placa de marbre de grans dimensions.

Així ho ha informat la Benemèrita en un comunicat, en el qual explica que els fets van succeir el 21 d’abril quan una empresa de desocupació va acudir a un edifici de la localitat de Benicarló per a tractar de negociar amb els residents l’abandonament de l’edifici.

Durant el matí es van viure moments de tensió per part dels ocupants de l’edifici i els integrants de l’empresa quan un dels residents va pujar al terrat de l’edifici des d’on va llançar una placa de marbre de grans dimensions en el moment que tractaven d’accedir els treballadors de l’empresa de desocupació per la porta de l’edifici, sense arribar a impactar sobre cap persona i fugint ràpidament del lloc.

Després d’aquest incident es va haver de reforçar la seguretat amb un ampli dispositiu i un cordó policial compost per diverses patrulles de la Guàrdia Civil, la USECIC (Unitat de Seguretat Ciutadana) de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló i agents de Policia Local de la localitat, amb la finalitat de realitzar tasques d’identificació i mediació per evitar altercats d’ordre públic.

Després de múltiples tasques d’investigació, declaracions de testimonis, visualització de vídeos presos pels vianants i veïns que van ser els que van alertar de la caiguda de l’objecte, i sobre la base de la informació recaptada, la Guàrdia Civil va poder identificar a l’autor del fet, tractant-se d’un home de 29 anys d’edat, que va ser detingut durant la tarda del dia 24 d’abril com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, falsedat documental i desordres públics.

L’actuació ha estat realitzada per efectius de l’Àrea de Recerca de la Guàrdia Civil de Benicarló. El detingut juntament amb les diligències instruïdes passaran a la disposició dels Jutjats de Vinaròs.