Un detingut en relació amb el tiroteig d’ahir a Barcelona

Pla general del dispositiu dels Mossos per detenir un home atrinxerat que hauria ferit dues persones a Barcelona el 15 de gener del 2022 Foto: ACN

Després de diverses hores amb un dispositiu policial intens en un domicili de Sant Martí, on se suposava que estava atrinxerat l’home que havia ferit amb una arma de foc a dues persones, els Mossos van descobrir que l’home havia fugit unes hores abans del mateix.

Però aquest diumenge al matí, els Mossos han anunciat la detenció d’un home que tindria relació amb els fets. Els Mossos confirmen que el detingut no és l’autor dels trets, a qui encara busquen. Per tant, la investigació segueix en curs.

Els agents havien desplegat dissabte a la tarda un dispositiu al voltant d’un pis al carrer Maresme on pensaven que es trobava l’autor, però no el van localitzar després d’accedir a l’immoble, motiu pel qual la investigació continua oberta.

A les 14.45 hores, els Mossos van rebre l’avís que dues persones estaven ferides de bala, i van ser traslladades a l’Hospital Sant Pau i a l’Hospital del Mar de Barcelona.