Detingut per robatoris amb força, abusos sexuals i atemptat contra agents de l’autoritat

El segon robatori va ser frustrat per dos bombers que van impedir l'acció del presumpte lladre

Un home de 26 anys ha estat detingut aquest dijous a la nit per la Guàrdia Urbana de Barcelona acusat de dos robatoris amb violència, un d’ells consumat i l’altre en grau de temptativa, abusos sexuals i atemptat contra els agents de l’autoritat. La detenció va tenir lloc al Passeig de la Vall d’Hebron, quan el cos de seguretat local va ser requerit des del parc de Bombers del districte, on retenien el presumpte autor del robatori frustrat i assistien la víctima. Un cop allà, la víctima els va explicar que un home li havia intentat robar la càmera que duia de forma molt violenta, però que no ho havia aconseguit per la intervenció dels dos bombers. En el moment de la identificació, el presumpte autor dels fets va agredir els agents.

En paral·lel, mentre els agents esperaven per traslladar el detingut, van ser requerits per veïns que sortien d’una parada pròxima de la línia L3 del metro. A l’andana els agents van trobar un home que assegurava que havia rebut un fort cop al cap que l’havia deixat estabornit i que li havien robat la cartera. A més, una menor va declarar que el mateix agressor li havia fet tocaments.

Posteriorment, les imatges de seguretat del Metro han permès a la Guàrdia Urbana comprovar que el presumpte autor d’aquestes dues accions era el mateix home que havien detingut al parc de Bombers, que era acompanyat per dos individus més.