Detenen a Barcelona un home per agredir-ne un altre i la víctima per un presumpte robatori

Els dos fets han tingut lloc al districte barceloní d'Horta Guinardó aquest divendres de matinada

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per lesions acusat d’agredir-ne un altre cap a la mitjanit d’aquest divendres, segons ha avançat la SER i ha confirmat l’ACN. Els fets han tingut lloc a Horta Guinardó, a Barcelona, i la víctima ha denunciat a la policia que l’agressor li ha disparat amb una arma d’aire comprimit. En la detenció del presumpte agressor, però, els agents no han trobat cap arma.

Poc després, un botiguer de la zona ha denunciat un robatori i ha identificat la víctima del primer incident com al presumpte autor del cop. A més, l’individu duia a sobre material presumptament robat que el propietari de la botiga ha reconegut com a seu. Davant d’aquests fets, els Mossos també han detingut la víctima de l’agressió.

Tot plegat ha començat quan els Mossos han rebut una alerta d’un testimoni que havia vist un home amb una ferida a la mà. Una patrulla s’ha adreçat a l’indret i ha trobat l’home ferit, que sagnava de la mà. L’individu els ha explicat que anava a comprar droga i que s’ha discutit amb el venedor, i que aquest li ha disparat amb una arma d’aire comprimit.

Els Mossos han buscat el presumpte venedor de droga i l’han detingut acusat d’un delicte de lesions. Durant l’escorcoll que se li ha fet, però no se li ha trobat cap arma.

Poc després, mentre els agents feien aquesta actuació, el propietari d’un establiment pròxim ha denunciat un robatori a dins la botiga i ha identificat la víctima del primer incident com l’autor del cop. El ferit duia a sobre uns altaveus que el responsable del local comercial ha reconegut com a seus. Davant d’aquests fets, els agents també han detingut la víctima com a presumpta autora d’un robatori amb força a un establiment.