Detecten cinc casos de coronavirus en una residència de Barcelona

Salut considera que el brot al centre sociosanitari no és "important"

El Departament de Salut ha detectat tres pacients i dos treballadors positius en coronavirus del centre sociosanitari Isabel Roig, al districte de Sant Andreu de Barcelona.

Els pacients i els treballadors Covid-19 positius es trobaven en unitats diferents, de manera que Salut considera que no es tracta d’un brot important, “però donat l’augment d’incidència i separació dels casos hem decidit actuar amb més intensitat”.

Així, les unitats en què han aparegut els casos positius “les han considerat totes com contactes amb el seu aïllament corresponent”, per la qual cosa s’han restringit les visites de familiars al centre Isabel Roig durant 14 dies.

245 LLITS

El centre sociosanitari Isabel Roig compta amb 245 llits repartits en quatre plantes i ofereix hospitalització de convalescència, subaguts, cures pal·liatives i llarga estada.

A l’edifici contigu es troba el centre d’atenció primària del mateix nom, que inclou els serveis de salut mental i centre d’urgències d’atenció primària, tot ubicat als terrenys de les antigues casernes de Sant Andreu.