Del 21 de juny al 12 de juliol es poden sol·licitar les beques menjador per al curs 2021-22

Es prioritza l’atenció telemàtica però hi haurà atenció presencial amb cita prèvia al Centre Cívic Nord

A partir del 21 de juny i fins el 12 de juliol s’obre la convocatòria de sol·licitud de beques menjador per al proper curs 2021-22. Tota a informació de les bases reguladores d’aquests ajuts de menjador, aprovades pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, així com l’explicació dels passos a seguir per presentar la sol·licitud, es poden consultar a la web.

Atesa la situació actual a causa de la Covid-19 es prioritza que la presentació de sol·licituds es faci en línia a través de la Seu Electrònica, a partir del 21 de juny. Per als casos en què no sigui possible fer el tràmit en línia, s’ofereix també l’opció d’atenció presencial amb cita prèvia. L’atenció es farà al Centre Cívic Nord al carrer Lledoner, 6. Cal demanar cita prèvia trucant al 010 o al telèfon 93 842 66 10 a partir del 14 de juny.

Si es presenta la sol·licitud presencialment amb cita prèvia es recomana que només hi assisteixi una sola persona i que la sol·licitud estigui degudament complimentada i signada per tots els membres de la unitat de convivència, amb tota la documentació requerida.

El document de sol·licitud, a més d’estar disponible a la Seu Electrònica, es podrà recollir imprès a partir del 18 de juny al Centre Cívic Nord o a la planta baixa del carrer Portalet, 4.

Cites prèvies informatives

Per a aquelles famílies que necessitin suport en la tramitació de la sol·licitud, la setmana del 14 al 18 de juny s’ofereixen també cites informatives sobre el procés de petició de les beques de menjador escolar, que no serveixen per presentar la sol·licitud ja que el període s’obrirà el 21 de juny. Aquestes cites informatives es faran també al Centre Cívic Nord i caldrà demanar cita prèvia a partir del 4 de juny trucant al 010 o al 93 842 66 10.

El mes de setembre es resoldran els ajuts i es comunicarà als sol·licitants mitjançant SMS i publicació a la web.