Ladilla Rusa, Karamba i els Djs del Caníbal de l’Apolo completen el cartell del Biocap festival

La Pegatina i Oques Grasses també participaran al certamen que tanca l'any a Catalunya

Imatge promocional d'Oques Grasses al seu últim disc.
Els conjunts musicals Ladilla Rusa i Karamba i els Djs del Caníbal de l’Apolo completen el cartell del Biocap festival, segons han anunciat aquest dimarts els responsables de la iniciativa. La segona edició del certamen tindrà lloc el 31 de desembre a la Fira de Barcelona – Gran Via. La participació de la Pegatina i Oques Grasses ja havia estat confirmada a principis d’octubre, i tots plegats actuaran al certamen que tanca l’any a Catalunya. El festival mantindrà els valors de l’Associació BioRitme, l’entitat que l’impulsa, amb una festa feminista, sostenible i filosofia ‘bio’. Biocap també comptarà amb un punt lila i amb una comissió de gènere, que vetllarà perquè el festival sigui un espai lliure d’agressions masclistes.
El segon escenari està apadrinat pel Canibal Apolo, l’aposta de la Sala Apolo per a la nit dels dimecres, que ha programat els seus djs residents i una actuació de Matah amb el productor català de música jamaicana Chalart58.

La segona edició del Biocap programarà 12 hores de música per oferir la millor benvinguda al 2020. Els primers 1.000 abonaments s’han venut en temps rècord segons els organitzadors.

La festa també inclou la narració de les campanades de cap d’any, responsabilitat que recaurà en el membre del programa ‘La Resistencia’, Grison.

El festival espera superar la xifra de 3.500 assistents de l’edició del 2018.