La Festa del Cinema retorna amb els seus característics 2,90€ per entrada

La Festa del Cinema arriba un cop més a una gran part de les ciutats de l’estat espanyol el proper dilluns, dimarts i dimecres (1, 2 i 3 d’octubre) amb els seus característics 2,90 euros per aconseguir l’entrada.

Aquesta festa està organitzada per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FEDICINE), la Federació de Cinemas d’Espanya (FECE) i l’Institut de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals (ICAA). Així doncs, és un esdeveniment que pretén fomentar l’assistència als cinemes com un hàbit social i cultural, segons informa el Ministeri de Cultura.

Algunes de les pel·lícules que s’ofereixen en cartellera durant aquesta quinzena edició de la Festa del Cinema són “Alpha”, “El escándalo Ted Kennedy”, “El Papa Francisco – Un hombre de palabra”, “El Reino”, “Happy End”, “La Monja”, “La novia del desierto”, “Los Futbolísimos”, “Los Increíbles 2”, “I love dogs” o “Johnny English: De nuevo en acción”.

Les entrades es poden aconseguir a les taquilles, als caixers de venda d’entrades situats a les entrades dels cinemes i per internet.

Per a més informació, es poden consultar les xarxes socials amb el nom ‘Fiesta del Cine’ a Facebook, Twitter i Instagram o a la web www.fiestadelcine.com.