El Teatre del Raval torna a obrir les portes el 12 de setembre

Els dos espectacles van haver de suspendre les seves representacions al mes de març

El Teatre del Raval tornarà a obrir les seves portes el proper 12 de setembre amb ‘Un encuentro sobrenatural’ dirigida per Joan Olivé i ‘Elles#Cosasdechicas’ dirigida per Mireia Casado, dos espectacles que van haver de suspendre les seves representacions al mes de març arran de la pandèmia de coronavirus. ‘Un encuentro sobrenatural’ es podrà veure de dijous a diumenge, està escrita per Joaquim Bundó i protagonitzada per Roger Pera, Andrea Montero, Quim Casas i Rai Borrell. Mentre ‘Elles#Cosasdechicas’, de la companyia La Melancòmica, es podrà veure els dissabte al Teatre del Raval i està protagonitzada per Paula Joseph, Agnès Jabbour i Mireia Casado.
A ‘Un encuentro sobrenatural’, Jorge, el protagonista, ha organitzat un sopar amb tres amics i el motiu de la cita és un misteri per a tots, però aviat els confessarà que el seu germà, que va morir recentment, se li apareix freqüentment.

‘Elles#Cosasdechicas’ és una peça d’humor satírica que fa un repàs als clixés de gènere i treu a escena, “sense pèls a la llengua, els temes femenins dels que ningú parla”, tal com ha explicat la companyia. A l’escenari tres joves actrius parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d’humor grans temàtiques de gènere i sexistes.