Per això, ha defensat que el consistori i el sector de la restauració han fet “un gran esforç” per adaptar-se a una “situació excepcional” com l’actual. Per a ell, en la mesura que estan preparats, els agradaria arribar “al més aviat possible” a un estadi en el qual la inversió feta en les terrasses a l’espai públic es pogués fer servir, “evidentment amb totes les garanties”.
Pel que fa a l’adaptació de les terrasses a l’hivern, ha considerat que cal fer un esforç de flexibilitat i de flexibilitzar els criteris, ja que “l’objectiu és salvar empreses, llocs de treball i vides”. Ha avisat que en l’àmbit de la restauració salvar els negocis i llocs de treball implica “tenir la possibilitat” de tornar a iniciar la seva activitat. Sobre les normatives d’hivern, Collboni ha reiterat que es vol fer “amb la màxima flexibilitat” possible i salvar els negocis i llocs de treball, i “en coherència amb el que ha fet l’Ajuntament fins ara s’han d’abordar les mesures amb la màxima flexibilitat”.