Colau i Hoffman (MWC) es reuneixen per avançar en la preparació del Mobile

Enguany l'esdeveniment es celebrarà combinant el format presencial i telemàtic

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, han mantingut aquest divendres una reunió de treball a l’Ajuntament per continuar avançant en la preparació del Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà del 28 de juny a l’1 de juliol.

Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, Colau i Hoffman han compartit “l’esforç” que fan totes les administracions, institucions i empreses implicades en l’organització de l’esdeveniment, que enguany se celebrarà combinant el format presencial i telemàtic.

L’Ajuntament ha expressat a la GSMA la voluntat de reforçar l’aliança entre la ciutat i l’MWC, i el compromís de continuar treballant perquè aquesta edició sigui un èxit i se celebri amb totes les garanties sanitàries.

En la reunió, també hi han participat el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni; la directora general de GSMA Mobile World Capital, Theresa Jamaa; i la directora d’Esdeveniments a Europa, Eulàlia Ripoll.

Després de la suspensió de l’última edició per la pandèmia i a costa de l’evolució epidemiològica, Hoffman ha assegurat “al cent per cent” aquest mateix divendres en una entrevista a ‘La Vanguardia’, recollida per Europa Press, que hi haurà un MWC aquest estiu.