Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Colau garanteix que el Primavera Sound podrà repetir l’edició ampliada a dos caps de setmana el 2023

L'alcaldessa diu que queda "fora de discussió" que el festival es queda a Barcelona

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha garantit aquest divendres que el Primavera Sound podrà repetir l’edició ampliada a dos caps de setmana el 2023. En una compareixença des de l’Ajuntament, Colau ha assegurat que queda “fora de discussió” que el festival es queda a Barcelona i ha refermat el “compromís” de la ciutat amb el Primavera.
Després que aquests dies s’hagi posat en qüestió la continuïtat del festival més enllà del 2022, el consistori i els organitzadors del festival mantindran una reunió aquest mateix divendres. Segons ha dit Colau, ha donat l’ordre perquè el format ampliat a dos caps de setmana que ja està previst per al 2022 es repeteixi també el 2023.
Amb tot, no ha precisat si serà un format que ja es quedarà com l’habitual i ho ha vinculat explícitament a l’excepcionalitat del covid, que va provocar la cancel·lació de les edicions del 2020 i el 2021.

D’altra banda, també ha associat la idea de fer un format ampliat del festival al fet que es donin totes les condicions de “retorn social” als barris més propers on se celebra.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La plaça del Puigmercadal de Manresa acull aquest cap de setmana un mercat de Nadal

Notícia següent

El ‘burnout’ serà la propera pandèmia

Notícies relacionades