Colau està “disposada” a parlar amb els artistes que s’han retirat del ‘Barcelona, ens en sortirem’

L'alcaldessa demana "disculpes" per "si hi ha hagut algun error de comunicació"

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha mostrat “disposada a parlar amb tots els artistes que s’han retirat del concert” ‘Barcelona, ens en sortirem’ perquè participin en el projecte. En una entrevista a ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio aquest dissabte al matí, Colau ha demanat “disculpes” per “si hi ha hagut algun error de comunicació amb aquest acte tot recordant que finalment les productores El Terrat i Mediapro seran les que assumiran el cost. “Estic trista perquè s’hagi creat aquesta polèmica per una iniciativa que és un homenatge a tota la ciutadania”, ha explicat tot subratllant que no és “un concert en un terrat, sinó en diversos emplaçaments i amb una complexitat tècnica important”.

Colau ha destacat que aquest concert no substituïa “les polítiques culturals de Barcelona” i ha justificat que el seu cost era elevat, uns 200.000 euros, perquè requereix una “capacitat tècnica i audiovisual molt potent” i que per aquesta raó van contactar amb El Terrat i Mediapro.

Segons l’alcaldessa, “la cultura és un bé essencial de primera necessitat” i per aquesta raó el consistori “destinarà recursos al teixit cultural local”.

En ser preguntada per la política de l’Ajuntament davant el primer dia en què es permet sortir al carrer a fer esport després de setmanes de confinament pel coronavirus, l’alcaldessa ha dit que confien en la ciutadania i la seva responsabilitat. “La gent té moltes ganes de sortir al carrer, però també està molt mentalitzada del que està en joc”, ha reflexionat en veu alta.