Cap Roig cancel·la l’edició d’aquest estiu

El festival reprograma per 2021 les actuacions de Manel, Els Amics de les Arts, Blaumut, Estopa i Sergio Dalma

Cap Roig cancel·la la seva edició 2020, prevista entre el 10 de juliol i el 22 d’agost, i n’ha ajornat alguns concerts a l’edició de l’any que ve. Els concerts de Manel, Pablo López, Els Amics de les Arts, Maestro, Supertramp’s Roger Hodgson, Estopa, Ara Malikian, Sergio Dalma, El Pot Petit (Cap roig mini), Blaumut, David Biscal, Mag Lari (Cap roig mini), Morat i Antonio José s’han reprogramat per a l’estiu del 2021 i la resta s’han cancel·lat. El certamen ha destacat que després d’analitzar la viabilitat i la possibilitat d’adaptar-se a les noves mesures del govern espanyol, han decidit cancel·lar l’edició 2020 “com a mostra del compromís i la responsabilitat amb la salut dels assistent, els artistes i els equips involucrats”.

S’han cancel·lat les actuacions de The Lumineers, Yann Tiersen, Lionel Richie, Mika, Gilberto Gil / Nos a Gente, Herbie Hancock, Juan Diego Flórez, Andrea Bocelli, Travis, Aitana i Julio Iglesias. El festival ha explicat en un comunicat, que en 48 hores es durà a terme la devolució de l’import de les entrades. Així mateix, les persones que van comprar les entrades pels concerts que es reprogramaran les podran mantenir.

Els organitzadors de Cap Roig han remarcat que “tornaran a apostar l’any 2021 pels artistes més rellevants de l’escena nacional i internacional, amb l’objectiu de seguir impulsant l’activitat cultural, dinamitzar l’economia i generar un impacte positiu en el territori”.