Brot de coronavirus al Club de Polo de Barcelona

Brot de coronavirus al Reial Club de Polo de Barcelona. L’equipament esportiu de districte de Sarrià-Sant Gervasi ha hagut de tancar el casal d’estiu i els dos restaurants després de detectar-se, al menys, una dotzena de positius de la malaltia entre empleats del centre.

Les persones que s’han contagiat de Covid-19 són tres monitors, dos de pàdel i un altre de les colònies, i nou treballadors dels restaurants i la cuina. El brot va poder originar-se en la cuina d’el Reial Club de Polo.

El centre ha decidit cancel·lar el casal d’estiu, després de la confirmació dels tres positius entre els monitors, per precaució. Segons han manifestat fonts del Club de Polo, és molt difícil mantenir les distàncies de seguretat amb els nens, ha avançat El Món. El club no descarta reprendre les activitats infantils si l’evolució és favorable, tot i que per ara no hi ha data.

Diumenge passat, el Reial Club de Polo ja va tancar els dos restaurants i el bar de la piscina després que un cuiner donés positiu i va sotmetre a la resta de treballadors als pertinents proves de detecció del coronavirus. El Club de Polo està pendent encara de conèixer alguns dels resultats, però vuit empleats vinculats a la restauració han donat positiu.