Barcelona suspèn l’espectacle de Cap d’Any

L'Ajuntament havia decidit recuperar el tradicional acte a les Fonts de Montjuïc

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit suspendre l’acte de celebració de Cap d’Any que s’havia de celebrar a l’avinguda de Maria Cristina. Després que l’any passat ja s’hagués de suspendre, el consistori havia anunciat la tornada de l’espectacle a les Fonts de Montjuïc per acomiadar el 2021 i donar la benvinguda al 2022.

No es tractava d’un acte multitudinari com abans de la pandèmia, però l’empitjorament de la situació epidemiològica i les noves restriccions imposades pel Govern de la Generalitat han fet que s’hagi optat per cancel·lar-lo. “L’espectacle que teníem previst per Cap d’Any a les fonts de Montjuïc no es podrà celebrar, perquè no reuneix les característiques que marquen les restriccions”, ha explicat l’alcaldessa Ada Colau.

Fa un any, l’espectacle tampoc es va poder celebrar i per evitar aglomeracions es va decidir va organitzar un espectacle pirotècnic a cada barri perquè fos visible des de la major part de la ciutat.

Les restriccions no afecten la cavalcada de Reis, encara que Colau afirma que estaran pendents del que diguin les autoritats sanitàries per “si s’ha de fer algun tipus d’adaptació”.