Barcelona reforçarà la seguretat per Nadal amb més policies que abans de la pandèmia

El dispositiu nadalenc es complementarà amb altres dispositius especials en dies concrets com Cap d'Any o la cavalcada de Reis

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona reforçarà la seguretat durant les festes de Nadal amb 500 agents policials més que abans de la pandèmia.

Ho ha dit aquest dimecres el tinent d’alcalde de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, en la comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció en resposta a una proposta del grup municipal de Cs de reforçar la seguretat per Nadal per prevenir furts i robatoris amb violència.

Batlle ha detallat que s’augmentaran tant els agents dels Mossos d’Esquadra com els de la Guàrdia Urbana i que el dispositiu arrencarà el primer cap de setmana de desembre –que coincideix amb el pont de la Puríssima– i finalitzarà el cap de setmana de després de Reis.

També ha concretat que el dispositiu nadalenc es complementarà amb altres dispositius especials en dies concrets com per exemple per Cap d’Any i per la cavalcada de Reis i que tot i que l’àmbit d’actuació serà tota la ciutat, es prioritzaran les zones de més afluència al centre de Barcelona, com també els eixos comercials.

Així mateix, ha explicat que es faran inspeccions a locals i espectacles de gran aforament i en festes de Cap d’Any de gran afluència i que es reforçaran els controls preventius d’alcoholèmia i drogotest.