Barcelona recupera la possessió dels 44 locals d’oci nocturn del Port Olímpic

També s'han adequat 10.000 metres quadrats de la zona per al passeig i la pràctica de l'esport

Imatge d'una zona del moll del Port Olímpic amb diversos locals d'oci. Foto: ACN

L’Ajuntament de Barcelona ha recuperat la possessió dels 44 locals d’oci nocturn del Port Olímpic. Segons informa el consistori, aquest dijous s’han executat les autoritzacions judicials que han permès recuperar els 4 últims locals que quedaven pendents. 26 s’han recuperat de manera forçosa i 18 a través de la fórmula de lliurament voluntari.

L’Ajuntament indica que la recuperació dels locals és “una de les peces imprescindibles” per transformar l’espai cap a un “nou model de port” obert a la ciutat, de divulgació nàutica, impulsors de l’economia blava i amb una proposta gastronòmica “de qualitat”. El nou model de gestió serà públic i basat en la sostenibilitat, afirma l’equip de govern.

D’altra banda, l’Ajuntament també explica que s’ha acabat la urbanització provisional d’aquest espai, que recupera 10.000 metres quadrats per al passeig i la pràctica de l’esport. Aquest mes de gener la zona ha acollit activitats per a infants i famílies en el marc de la programació de Nadal organitzada per la ciutat.