Barcelona prepara una prova pilot de restauració i oci nocturn

La patronal planteja repartir 4.000 persones en una desena de locals sense restriccions horàries el 21 de maig

Pla general d'una discoteca de Barcelona, al Paral·lel, el 15 d'abril del 2021. (Horitzontal)
La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) es reunirà aquest dijous amb el Departament d’Empresa per tractar com serà la prova pilot de restauració nocturna i oci nocturn que la patronal va proposar a Salut executar a Barcelona el proper dia 21 de maig. També es reuniran el dilluns vinent amb el tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle per reclamar que doni suport a la iniciativa. Fecasarm planteja repartir 4.000 persones en una desena de locals sense restriccions horàries. L’organització proposa fer tests a tots els assistents abans de l’obertura dels establiments i mantenir l’ús de les mascaretes, gel hidroalcohòlic i un sistema de ventilació adient.
Els locals que s’han proposat com a participants són Sutton, Pacha Barcelona, Opium Barcelona, Shôko Barcelona, Input High Fidelity Club, Gatsby Barcelona, Delfina Port Olímpic, Bling Bling Barcelona. A més, podrien afegir-s’hi també els locals Jamboree, Moog i Sala Apolo.

La patronal urgeix a ampliar l’oferta nocturna legal i segura atès que sense l’estat d’alarma els botellots i les festes il·legals seran incontrolables.