Barcelona modifica la ubicació de les parades de bus regular de la ronda Universitat

Els canvis entraran en funcionament a partir de dilluns

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Autobus de Barcelona

El canvi d’ubicació de les terminals d’11 de les 15 línies de bus regulars que tenen l’inici i el final a la ronda Universitat serà efectiu a partir d’aquest dilluns 8 de febrer, ha explicat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat aquest dissabte.

Concretament, són les línies de Lleida-Berga-Puigcerdà (1 línia), Olesa-Manresa (3 línies), Castelldefels-Port Ginesta (1 línia), les del Maresme que no són exprés (3 línies) i les del Garraf (3 línies).

Les parades es traslladen a les estacions d’autobusos existents o a àmbits de menys afectació i amb aquesta intervenció es reduiran prop del 60% de les expedicions que hi ha en aquest espai.

Aquesta mesura és fruit de l’acord entre l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i l’Àrea Metropolitana i té l’objectiu de “fer més eficients les línies”, oferir una millor experiència de viatge als usuaris i minimitzar l’impacte de l’estacionament d’autobusos en els àmbits centrals de la ciutat.

El moviment de parades es fa coincidint amb l’inici de la segona fase de les obres de la ronda de la Universitat, que es transforma guanyant voreres i espai verd i reduint de 4 a 2 els carrils de trànsit actuals.