Barcelona fomenta l’organització de concerts durant l’estiu a través d’una línia de subvencions

La convocatòria romandrà oberta fins l'1 de juny

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les mesures per combatre la pandèmia que s’han hagut de prendre en el darrer any ha suposat un fort impacte sobre l’activitat econòmica de les indústries culturals i, molt especialment, de les relacionades amb la producció i celebració de festivals i concerts de música. En aquest context, l’Ajuntament i B:SM han posat en marxa una nova línia de subvencions amb l’objectiu que Barcelona compti amb una bona oferta cultural de música en viu aquest estiu 2021. Els concerts objecte de la subvenció hauran de celebrar-se entre el 20 de maig i el 30 de setembre als espais del Parc del Fòrum o de l’Anella Olímpica.

La línia de subvencions està dotada amb 500.000 euros i està destinada a reduir costos operatius de l’organització de concerts de gran format per part dels promotors musicals. Per accedir a la línia de subvencions, les entitats hauran de comptar amb una reserva ferma d’espai i data per a la celebració dels concerts. De la seva banda, B:SM es compromet a aplicar una reducció de tarifes del 40% dels costos de la cessió de l’espai i dels serveis prestats directament.

La convocatòria està oberta fins l’1 de juny i els formularis de sol·licitud es podran descarregar de la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona.