Barcelona fa millores al carrer d’Alfons el Magnànim i als entorns

Tenen un pressupost d’1,7 M€ i s’allargaran fins al maig de 2022

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Carrer Alfons El Magnànim de Barcelona. GOOGLE MAPS

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat els treballs de millora al carrer d’Alfons el Magnànim (al tram situat entre els carrers de Cristóbal de Moura i Llull) i en alguns dels carrers que aboquen a aquest tram. Es tracta d’un conjunt d’actuacions que tenen com a objectiu crear un espai més accessible per als veïns i veïnes de l’entorn, per tal d’afavorir-ne els itineraris.

Es preveu que els treballs acabin el maig de 2022, i compten amb un pressupost d’uns 1,7 milions d’euros. Afecten una superfície total de 2.345 m2, i inclouen els carrers d’Alfons el Magnànim, Xavier Nogués, l’espai públic de la zona de galeries comercials i la placeta entre l’avinguda de Prim, així com l’accés al centre de salut situat a la zona.

En concret, l’actuació consistirà en la renovació del paviment i incorporació de plataforma única, la instal·lació de nou enllumenat, nou mobiliari urbà i adequació de la xarxa de clavegueram i de reg del carrer de Xavier Nogués i del passatge comercial. A més s’hi plantarà vuit arbres nous.

També es renovarà l’enllumenat del costat Llobregat del carrer d’Alfons el Magnànim, entre els carrers de Cristóbal de Moura i Llull. S’hi col·locaran 69 punts de llum distribuïts en dues fileres i de tipus led. D’altra banda, per tal de millorar la mobilitat, es construirà una rampa d’accés des de la rambla de Prim cap al Centre d’Atenció Primària Besòs.