Barcelona fa 483 proves PCR a agents de la Guàrdia Urbana fins a mitjans d’agost

El tinent d’alcalde de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha explicat aquest dimarts que s’han fet un total de 483 proves PCR al personal de la Guàrdia Urbana amb 444 resultats negatius i 39 positius fins a mitjans d’agost.

De les 483 proves PCR, 54 es van fer a mitjans d’agost al personal de platges després d’alguns casos positius, ha dit Batlle en la Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció.

Entre el 23 de juliol i el 20 d’agost, es van fer 1.826 tests d’anticossos i es van substituir els agents que van donar positiu per garantir la salut i el funcionament del servei de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Fins aquest dilluns hi havia deu agents positius per coronavirus, 45 confinats i 53 agents vulnerables o amb patologies prèvies també confinats per evitar riscos.

L’Ajuntament de Barcelona, com a mesura de prevenció, va acordar fer aquests tests voluntaris per als agents que permetia conèixer la immunitat i els casos asimptomàtics de la plantilla.