Barcelona busca patrocinadors per pagar els llums de Nadal

Imatge d'arxiu d'unes llums de Nadal

La regidora de Comerç de Barcelona, Monsterrat Ballarín, ha explicat que l’Ajuntament estudia buscar “espónsors privats” per fer front al pagament dels llums de Nadal, que finança un 50% el consistori i l’altre 50% els comerciants.

Ho ha dit en la comissió d’Economia i Hisenda d’aquest dimecres, en la qual ha detallat que la crisi econòmica provocada pel coronavirus genera “incertesa” sobre si els comerços podran fer front al pagament d’aquest 50% que els correspon.

Ballarín ha assegurat que la idea de “treballar amb els eixos per cercar patrocinadors” permetria millorar els llums de Nadal de la ciutat i impulsar la campanya de Nadal que Ajuntament i comerciants estan dissenyant des del passat 8 de gener.

DOMINICAL DE SANT ANTONI

Preguntada sobre la reobertura del mercat Dominical de Sant Antoni, Ballarín ha dit que de moment no s’ha arribat a un acord amb els paradistas, ja que les mesures pel Covid-19 impedeixen que ho facin tots alhora.

“Els hem proposat obrir de forma escalonda o que alguns d’ells ho facin en el fossat, però no s’ha arribat a un acord. Però no desistim, estem segurs que trobarem una solució”, ha expressat la regidora.