Avui es posa en marxa el bus del ‘Barcelona Christmas Tour’

El Barcelona Christmas Tour torna per tercer any amb dues rutes diàries ampliades i viatges tots el dies de la setmana, des del 26 de novembre al 2 de gener del 2022

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona i Turisme de Barcelona tornen a posar en circulació per aquest Nadal el Barcelona Christmas Tour, que ofereix una ruta nocturna en autobús de dos pisos per descobrir els indrets i espais de la ciutat amb decoració i il·luminació nadalenca.

El Barcelona Christmas Tour comença avui, 26 de novembre amb sortides tots els dies de la setmana, i s’amplia enguany el servei fins al 2 de gener. Farà un recorregut especial pels grans carrers, avingudes i edificis més emblemàtics de la ciutat especialment decorats i il·luminats per aquestes festes. Destaquen enguany Plaça Catalunya, Gran Via i Aragó que estrenen el nou model d’enllumenat de la ciutat amb disseny de l’Estudi Antoni Arola. La ruta recorrerà també altres vies del centre com el passeig de Gràcia, la Catedral, i monuments il·luminats com La Pedrera o la Casa Batlló, entre d’altres. Oferirà una ruta en autobús de 90 minuts de durada que permetrà gaudir de la nova il·luminació dels carrers de la ciutat des del pis superior d’un bus turístic, i conèixer les tradicions nadalenques catalanes, gràcies a les explicacions en directe dels i les guies en català, castellà i anglès, també hi haurà una ambientació musical amb una playlist de cançons nadalenques, especialment creada per a l’ocasió al perfil de TMB de Spotify.

Les sortides del Barcelona Christmas Tour es faran en dos horaris de vespre, a les 18 h i a les 20.00h, els set dies de la setmana  (excepte el 25 de desembre i l’1 de gener), des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (costat Besòs, davant d’El Corte Inglés).

El recorregut inclou alguns dels carrers amb nova il·luminació, com la Gran Via, la ronda de Sant Pere i el carrer Aragó, així com edificis significatius per l’ornamentació nadalenca com ara l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, la torre Glòries, l’Arc de Triomf i les icones de l’arquitectura modernista del passeig de Gràcia, sense oblidar les fires de Nadal de Santa Llúcia i la Sagrada Família.

El preu del bitllet és de 15 euros per als adults i de 10 euros pels més petits, d’entre 4 i 12 anys.

Aquest és el tercer any d’aquest circuit especial del Barcelona Bus Turístic que ha estat tot un èxit de públic en les edicions anteriors.