Arriba a Barcelona el primer portacontenidors afectat pel bloqueig del Canal de Suez

Un total de 14 embarcacions han canviat la data d'escala al Port i s'espera una arribada esglaonada

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Aquest dimecres ha arribat al Port de Barcelona el primer dels portacontenidors afectat pel bloqueig del Canal de Suez que hi havia de fer escala.
L’MSC Ambra ha atracat a la terminal BEST i està operant amb normalitat. En els propers dies, el Port espera l’arribada esglaonada d’altres vaixells que es van haver d’aturar al Canal de Suez durant dies pel bloqueig de l’Ever Given.
En total, hi ha 14 portacontenidors que han modificat la data de la seva escala al Port de Barcelona a causa del bloqueig, tres dels quals arribaran aquesta setmana. Segons el Port, les previsions actuals impliquen una arribada esglaonada que en cap cas afectarà l’operativa de la infraestructura.
L’MSC Ambra mourà 9.000 contenidors, entre importacions, exportacions i transbordaments. Els vaixells que també arribaran aquesta setmana són el Milano Bridge i CMA-CGM Centaurus, que operaran a les terminals de contenidors (BEST, APMT Barcelona i Terminal Port Nou).

El Port preveu que en dues setmanes es normalitzin les arribades de portacontenidors regulars procedents de l’Àsia, que són 7.